Takaisin toukokuuhun

Toukokuun alkupuolella kävin ottamassa kuvia todaysstyles_fi:n pojista kuvia, tilin 2000 seuraajan kunniaksi. Kävin ottamassa kuvia Lahdessa pikku veskun puistossa. Ideana oli kuvata neljän pojan yllä neljän eri merkin vaatteet ja samalla juhlistaa 2000 seuraajaa. Tämmöiset jutut ovat aina todella tärkeitä minulle, sillä niitä tulee harvoin. On mukavaa, että ylipäätään saan koskaan mitään tämän kaltaisia valokuvausjuttuja!


Kyseisenä päivänä kuvausolosuhteet olivat hieman hankalat, koska aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Minun kameran käsittelytaidoillani, kuvista tuli joko ylivalottuneita tai hämäriä. Lisäksi oli useita valoa heijastavia elementtejä, kuten ilmapallot ja vesi. Ylipäätään on taitolaji saada neljä poikaa pysymään samassa asennossa yhtä aikaa, onneksi äidit hoitivat tämän puolen!


Puiden lomaan siirryttäessä valotus onneksi hieman parani. Pojista otetut yksittäiskuvat onnistuivatkin ihan hyvin. Tosin ilmapallojen asento oli aika haastavaa saada sellaiseksi, että numero 2000 jotenkin hahmottuisi.



Toisaalta puiden varjot jäivät helposti kasvojen kohdalle, jolloin kasvot jäivät tummaksi. Näiden kuvien myötä huomaa hyvin, missä minulla on vielä parannettavaa ja mikä sujuu hyvin. Onneksi tilin ylläpitäjät eivät (toivottavasti) pitäneet kuvia kamalan epäonnistuneina!

Loppuviikosta olikin jo äitienpäivä, jolloin kävin räpsimässä muutamat kuvat Lotasta ja pojista. Äitienpäiväilma oli helteinen, joten kuvat olisivat myös menneet juhannuskuvista. Näissäkin oli hieman valotusongelmia, mutta onneksi muutama julkaisukelpoinenkin yksilö löytyi!



Muistakaa seurata instagramissa näitä tilejä:

@hanna__karoliina
@hannasphotographyy
@lottasjob
@todaysstyles_fi
@gugguukisfashion
@kaikoclothing
@forminisandmommies
@aarrekid
@pikkuotus
@somiana.fi



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helmikuun kuvia

Kuka olen?

Muotokuvia lumisateessa