Ihania ponikuvia pitkästä aikaa!

Kävin tänään oman ratsastustuntini jälkeen ottamassa kuvia Sarasta ja tämän ponista Kirpasta. Ilma ei ehkä ihan suosinut kesäisiäkuvia, mutta onnistuneitakin otoksia tuli!


Valotus oli jälleen haasteena ja parhaat kuvat tulivatkin suuren omenapuun alla. Kirppa tosin oli sitä mieltä, että poseeraaminen ei ole lainkaan niin mielenkiintoista, kuin omenat :D Kyllähän Kirppakin löysi itsestään sisäisen linssiluteensa, vaikka aluksi kuvaaminen ei niin kiinnostanutkaan!



Eläinten ja lasten kuvaamisessa on muutamia yhtäläisyyksiä. Kummatkin vaativat jonkun tausta häärääjän houkuttelemaan katsetta kameraan ja hevosten tapauksessa korvia hörölle. Tällä kertaa meillä ei ollut tausta häärääjää, mutta sellaisesta olisi ollut hyötyä. Eläinten kanssa vielä menee ilmankin, mutta lasten kanssa ei homma ilman onnistuisi,


Kokeilimme ottaa kuvia muuallakin kuin omenapuun alla, mutta ne eivät onnistuneet aivan yhtä hyvin. Kirpan mielestä tämä tarha-alue oli liikaa elämää järkyttävää, joten se ei ollut aivan edustavimmillaan. Joskus syksymmällä olisi hauska saada heppakuvia jollakin suuremmalla sänkipelto alueella... Jos koet tahtovasi sen kaltaisia kuvia ilmianna itsesi minulle!


Saran ja Kirpan touhuja voi seurata instagramissa @equestrian_.sp
Muistakaa seurata myös minua @hanna__karoliina ja @hannasphotgraphyy


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helmikuun kuvia

Kuka olen?

Muotokuvia lumisateessa