Kesän luontokuvia

Kesä on ollut aika kiireistä aikaa, töiden ja muiden ajanvietteiden parissa. Siinä ohella näiden sivujen päivittely on vähän unohtunut, vaikka kuviakin on tullut otettua. Ehkä nyt ennen koulujen alkua on hyvä aika pitkästä aikaa laittaa kesän kuvailujen satoa tänne nähtäväksi.
Kesän aikana kuvia on kertynyt ihan oman kotipihan eläimistöstä ja kasvistosta villeihin New Forestin poneihin. Poneista ja Englannin matkasta en nyt julkaise kuvia, mutta ehkä joskus myöhemmin... 


Luonnossa liikkuminen on mukavaa ja villieläinten tapaaminen  on aina hieno kokemus. Tänä vuonna olen luonnossa tavannut hirviä, lintuja, jäniksiä ja kettuja. Sain eräästä pienestä ketusta kuviakin, mutta niiden laatu ei ole erityisen hyvä, sillä ne on otettu traktorin tuulilasin läpi. Sen sijaan kotipihan vakijoutsen on toiminut useamman kerran valokuvamallina.



Vaikka asunkin käytännössä metsien keskellä, en ole koskaan pitänyt niistä. Metsät ovat pelottavia, pimeitä ja niissä elää suuria villieläimiä kuten karhuja ja susia. Tämän vuoksi en liiku niissä kovin usein, vaikka niitä löytyykin lähistöltä erittäin paljon. Muutaman kerran vuodessa kuitenkin lähden isäni kanssa tarkastamaan metsäomistuksia muutamaksi tunniksi. Näin kesäisin täytyy myöntää, että metsät ovat oikeastaan aika kauniita.



Tänä vuonna oli erittäin paljon horsmia tien varsilla, mutta löysinkin kokonaisen pellon niitä täynnä. Maisemaa oli vaikeaa vangita kuviin sellaisen kuin se oli. Mielestäni en ihan onnistunut, mutta tokihan kuvissa näkyy paljon horsmia!


Vakituinen kuvauksen kohteeni on kotijärvemme, josta olen seitsemän vuotiaana ottanut ensimmäiset kuvani ja jota edelleen kuvaan säännöllisesti. Järvi näyttää jokaisena vuoden päivänä erilaiselta, sen vesi lainehtii eri tavoin, sen väri ja olomuoto vaihtelee ja siitä näkee lämpötilan sekä sään.
Viimeiset kaksi viikkoa kestänyt helle ajoi minut ottamaan kuvia kirjaimellisesti järvessä. Näin löysinkin aivan uudenlaisen kuvakulman järven sävyihin ja tunnelmiin!



Yritän nyt ennen koulun alkua päivitellä tänne muutamista kuvaushommista, joita tein keväällä ihanan Lotan ja poikien kanssa! Myös tunnelmia Iso-Britanniasta ja tuoreempia kuvailuja on tulossa...

Muistakaa seurata minua sosiaalisessa mediassa!

Instagram: @hanna__karoliina ja @hannasphotographyy

Snapchat: hannahaarasilta

Ottakaa seurantaan myös Lotan tili sekä hänen ja muutaman muun naisen ylläpitämä lastenmuotitili!

@lottasjob
@todaystyles_fi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helmikuun kuvia

Kuka olen?

Muotokuvia lumisateessa